Het halen van een zwemdiploma voor jonge kinderen is de normaalste zaak van de wereld en hoort bij de opvoeding. Het behalen van een beweegdiploma is nog niet zo vanzelfsprekend, maar ó zo belangrijk voor de motorische en sociale ontwikkeling van een jong kind. In de leeftijdsperiode van 1,5 tot 6 jaar vindt bij kinderen de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats.

Uw kind kan in 10 tot 20 gymlessen het Beweegdiploma behalen. De kinderen  krijgen les in hele brede beweegvormen, die de basis van vrijwel alle sporten vormen (dus niet alleen voor gymnastiek)

Alleen (sport)clubs met trainers/leiding die de speciale opleiding Beweegdiploma hebben gevolgd en het certificaat Beweegdiploma hebben ontvangen, worden door de KNGU erkent als aanbieder van het Nijntje Beweegdiploma programma en ontvangen een keurmerk. Hiermee bent u gegarandeerd van kwaliteit.

Eugenia biedt het Beweegdiploma 1+2  aan, peutergroep en bij de kleuters .Bij de peutergroep gaan wij er vanuit dat u als (groot)ouder samen met uw kind de lessen volgt

Sponsoren

Wij danken onze sponsoren voor hun bijdrage aan onze vereniging. Ook sponsor worden? Contact ons voor de mogelijkheden.