YT Katana - шаблон joomla Новости

Peutergym (ouder/kind)

Het halen van een zwemdiploma voor jonge kinderen is de normaalste zaak van de wereld en hoort bij de opvoeding. Het behalen van een beweegdiploma is nog niet zo vanzelfsprekend, maar ó zo belangrijk voor de motorische en sociale ontwikkeling van een jong kind. In de leeftijdsperiode van 1,5 tot 6 jaar vindt bij kinderen de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats.

Uw kind kan in 10 tot 20 gymlessen het Beweegdiploma behalen. De kinderen  krijgen les in hele brede beweegvormen, die de basis van vrijwel alle sporten vormen (dus niet alleen voor gymnastiek)

Alleen (sport)clubs met trainers/leiding die de speciale opleiding Beweegdiploma hebben gevolgd en het certificaat Beweegdiploma hebben ontvangen, wordendoor de KNGU erkent als aanbieder van het Nijntje Beweegdiploma programma en ontvangen een keurmerk. Hiermee bent u gegarandeerd van kwaliteit.
Eugenia biedt het Beweegdiploma 1+2  aan, (peutergroep en de bij de kleuters ( woensdagmiddag meisjes en vrijdagavond jongens). Bij de peutergroep op dinsdagmorgen gaan wij er vanuit dat u als (groot)ouder samen met uw kind de lessen volgt.


 

Contact

Neem contact op met CGV Eugenia
 contact us button

Social Media

Volg ons ook op...
 
5296499 fb facebook facebook logo icon   3225191 app instagram logo media popular icon
SPONSOREN | PLUS CAPPENDIJCK - AUTOBEDRIJF V/D BERGH